Tiimi kasvaa

Tiimi kasvaa

Meillä on ollut rekry käynnissä muutaman viikon ja vihdoin aletaan olemaan loppu suoralla. Iso määrä loistavia kandidaatteja oli aluksi ja nyt ollaan työn ja tuskan tuloksena päädytty neljään. Voi kun olisi mahdollista palkata heistä jokainen. Sen verran loistavia persoonia on tarjolla.

Viime viikolla oli viimeiset haastattelut ja tänään olisi valinnan paikka. Jännittävää. Jokainen heistä on omalla tavallaan pätevä, sopiva ja huippu tyyppi. Kyllä tulee olemaan hankalaa valita vain yksi.

Kun itse alat suunnittelemaan uuden henkilökunnan rekryämistä, ota meihin yhteyttä. Autamme alusta alkaen työpaikkailmoituksen kanssa, hoidamme hakemusten käsittelyä ja esihaastattelemme ehdokkaat. Sinun ei tarvitse kuin valita paras muutamasta vaihtoehdosta.

Muista myös vuokrahenkilöstömme jos etsit vain väliaikaista apua. Meillä on edullinen hinnoittelu ja hoidamme koko prosessin alusta loppuun työnantajavelvoitteita myöten. Soita jo tänään numeroon 045 227 9199 ja aloita helpoin rekryprosessi mihin olet ikinä törmännyt!

Siitä se lähtee

Tässä on viimeiset kolme viikkoa taisteltu nettisivujen kanssa mutta vihdoin tuntuu että löytyi malli jolla saadaan homma rullaamaan. Vielä on tekemistä mutta ainakin sisältö alkaa olemaan paikoillaan.

Ihan vain vihjeeksi kaikille kanssaihmisille, vertaile tarkkaan mihin sivustosi rakennat. Jokaisella on toki mielipiteensä mutta on joitakin palveluita joita kannattaa välttää.

Itse valitsin yhteistyökumppaniksi ZONER:n. Siltä sain edullisen webhotellin, domainin ja sähköpostit muotoa laraelite.fi. Laskutus on vuodeksi kerrallaan mutta hinnat on niin pienet ettei haittaa. Ajoin ZONER:in opastuksella WordPressin palvelimelle ja johan alkoi lyyti kirjoittaa. Vielä on paljon opittavaa mutta paljon on muutamassa viikossa edistytty.

Eli ota onkeesi, käytä aikaa vertailuun. Säästät sekä hermoja että rahojasi. Ja jos aika ei riitä siihen ota yhteyttä palvelunumeroomme niin me hoidetaan homma puolestasi. Nopeasti ja edullisesti.